pexels-photo-5915292-Re-creatief-investeren

Re-creatief investeren

In deze tijden zijn we op zoek naar zekerheid en een stukje gemak. We kunnen onze spaargelden op een groot aantal manieren beleggen. Sparen bij de bank levert weinig tot niets op dus moeten we op zoek naar alternatieven die ons wel vooruit helpen. Zo kan het investeren in recreatief vastgoed een uitstekende optie zijn. De locatie is daarbij natuurlijk van groot belang. Maar ook het comfort dat deze investering met zich meebrengt draagt bij aan de algehele belegging.

De hedendaagse situatie waar we ons in begeven heeft ervoor gezorgd dat we onze vakanties dichter bij huis zijn gaan zoeken. Al dan niet verplicht, hebben we onze blik op locaties gericht die niet aan de andere zijde van de wereld liggen. Velen van ons (her-) ontdekken dat een fijne ontsnapping niet ver van huis hoeft te liggen. De liefde voor eigen land en onze buurlanden is weer volledig opgebloeid. Vakantieparken en huisjes in de buurt zijn razend populair. De waardering voor onze omgeving is helemaal terug! Nog nooit waren vakanties in eigen omgeving zo populair. Als gezegd, de beperking op reisgebied heeft dat in de kaart gespeeld, maar de verwachting is dat men deze herboren appreciatie niet meteen zal vergeten. De boost die vakantieparken hebben gekregen zullen evenzeer op de lange termijn hun positieve uitwerking hebben. Een groot voordeel is dat je ook zelf kunt genieten van deze investering. Je bent immers eigenaar en hebt het recht zelf een vastgesteld maximum aantal dagen per jaar over de vakantiewoning te beschikken. Ideaal om net wat vaker op vakantie te gaan of om thuis te werken in een andere omgeving.

Wij kiezen daarom voor een samenwerking met een van de meest gerenommeerde en bekende recreatieparken. Met hun kennis en ruim 50 jaar ervaring op het gebied van toerisme en vastgoedbeheer zijn zij een begrip op de markt. Samen met hen, verzorgen we kundige ondersteuning binnen het gehele proces. 

Maar hoe komt dat mooie rendement tot stand? De zekerheid zit hem in de huurovereenkomst voor 15 jaar. Dit is een geïndexeerde huur en dus brengt deze gegarandeerde huurinkomsten gedurende deze periode. De 5% gegarandeerde huur zorgt voor een vast jaarlijks rendement. Deze belegging zorgt dus voor een gegarandeerd inkomen en biedt ook nog meerwaarde bij verkoop. In het geval van verkoop kan er beroep gedaan worden op een database van ruim 60.000 potentiële kopers!

De vakantiewoningen zijn gebouwd met respect voor de natuur en zijn gelegen in een prachtige omgeving. Dit zorgt voor een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met een hoge bezettingsgraad. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering. Al met al is het investeren in recreatief vastgoed een fraaie optie die het mogelijk maakt uw financiële doelen te behalen zodat u uw toekomst zonnig tegemoet kunt zien!

BRIXCLUSIVE probeert de inhoud van haar officiële brochure en productinformatie zo actueel, correct en compleet mogelijk weer te geven. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze brochure en productinformatie verouderd, incompleet en/of incorrect is. BRIXCLUSIVE kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke fouten of onnauwkeurigheden hieromtrent, noch voor verlies, ongemak of directe dan wel indirecte schade geleden ten gevolge van het gebruik van in deze brochure en productinformatie voorkomende incorrecte informatie.